17. kolo Miroslav C - Mackovice

28.04.2014 09:48

Muži

Miroslav C 1:1 (1:0) TJ Kohouti Mackovice
(Kacetl)

Sestava: Hrnčář – Musil, Kubíček, Soukeník – Ježek, Přikryl – Kacetl, Vávra, Pechal         (44. Chromý), Hrnčár – Rauš

Po neúspěšném vystoupení v Čejkovicích jsme vyrazili dobýt hřiště třetího celku soutěže - Miroslavi C. Za krásného počasí a na skvěle připraveném hřišti nás čekal nepříjemný soupeř, který nám na podzim uštědřil nejvyšší porážku (1:6).

Síle soupeře jsme přizpůsobili i rozestavení a na dvou místech předstoperů se do prvního poločasu postavil Tomáš Ježek s Radkem Přikrylem na úkor stažení hry pouze na jednoho útočníka. Prvních pár minut zápasu se opět projevila síla soupeře a několika přímočarými akcemi se miroslavští dostali do tlaku, hořela nám zejména levá strana. Po jedné rychlé přímočaré akci a zpětné přihrávce do středu malého vápna otevřel soupeř skóre – 1:0. Naších akcí bylo jako šafránu, vážně jsme hrozili jen bezzubými útoky po křídlech, buď zleva Mariánem Vávrou nebo zprava Michalem Kacetlem.

Do druhého poločasu naskočil už i Zdeněk Chromý, který ještě před přestávkou vystřídal Laďu Pechala. Posunul se na místo předstopera a Tomáši Ježkovi byl dán prostor více dopředu. Oba dva se vzepjali k výbornému výkonu a zejména dopředu, ač Zdenkovi úkoly měly být vice defenzivní, táhli naše protiútoky. Když si na jeden zdánlivě ztracený naběhl Tomáš Rauš, už to vypadalo, že soupeřův brankář vyběhnuvší daleko z brány chytne balón do náručí. Jenže nestalo se tak, Tomš míč vybojoval a přihrál zpět osamocenému Michalu Kacetlovi. Ten zachoval klidnou hlavu a za pohledu ostatních spoluhráčů nechytatelně přeloboval soupeřovi obránce a míč skončil v síti – 1:1. Soupeř ze začátku viditelně otřesen vrhl síly do útoku a zejména naše obrana dostávala solidní záhul, pár zblokovaných střel si na zadku odnesl Radek Přikryl a jeden bravurní zákrok Pepek Hrnčář. Nakonec jsme si mohli odvézt více než bod, když Tomáš Rauš předvedl velmi povedenou sólovou akci a po udolání čtyř protihráčů vystřelil jen těsně vedle pravé tyče.

Mužstvo Kohoutů teď čeká pravý „anglický týden“, kdy po nedělním zápase v Miroslavi hostí ve čtvrtek na 1. máje v derby souseda v tabulce, mužstvo Břežan B a v zápětí opět doma v neděli lídra tabulky z Jiřic. Všechny srdečně zveme.

                

Zpět