14. kolo TJ Kohouti Mackovice - Břežany "B" (dohrávka)

01.05.2014 21:21

Kohouti přemohli Havrany    

TJ Kohouti Mackovice 3:1 (2:1) Břežany "B"
(2x Kročil, Kubíček)

 
Sestava: Hrnčář - Musil, Andrýsek (Rauš), Soukeník (Hrnčár) - Surovec - Kacetl, Ježek, Kubíček, Přikryl - Vávra (Chromý), Kročil
 
V netradičním hracím dni, čtvrtku, dohrávali Kohouti derby s Břežany "B". Prvomájový svátek, krásné počasí a těsný jednobodový rozdíl v tabulce se podepsalo i na velmi slušné návštěvě, která dala tradičnímu derby bojový náboj.
 
Soupeř se ještě ani nestačil rozkoukat po úvodním hvizdu a do pokutového území vlétl v první šanci Lukáš Kročil, obešel dva obránce a střelou na první tyč rozjásal diváy - 1:0. Evidentně zaskočený soupeř se rázem ocitl v drtivém tlaku a jeho obranu dále ohrožovali zejména Jirka Kubíček, Tomáš Ježek a agilní Lukáš Kročil. Ten se po závaru před bránou dostal k odraženému míči a pohodlně zvýšil vedení - 2:0. Obrana v zápase fungovala opět jako hodinky a břežanské jsme téměř k ničemu nepustili. Výjimkou byl přímý kop, který ubránila zeď, a náběh soupeřova útočníka do pokutového území, ve kterém zavadil o bránícího Michala Andrýska, rozhodčí odpískal penaltu. Po panenskovském dloubáku, na který si Pepek Hrnčář i přes skok k tyči konečkami prstů sáhnul, snížili Břežany na 2:1.
 
Do druhého poločasu jsme vstoupili opět aktivně a soupeře nadále nepouštěli do žádných šancí. Brejkové šance využil Jirka Kubíček, který obstřelil brankáře a zvýšil skóre na konečných 3:1. Další šance měli ještě Tomáš Ježek, který se neúnavně vrhal do pokutového území, ale vždy mi kousíček chyběl, Radek Přikryl, který jedovatou střelou do šibenice prověřil brankařovu pozornost a střídající Tomáš Rauš, který po své typické akci nezamířil přesně.
 
Zápas se musel přihlížejícím líbit, vzrůstající sebevědomí hráčů je znatelné i na hřišti. Z jarních 4 soubojů jsme vytežili 7 bodů. V nedělním zápase přivítáme aktuálního lídra soutěže, mužstvo Jiřic. Doufáme, že i přes ohlášené nepříznivé počasí dojde opět hodně diváků a podpoří Kohouty ve třetím zápase za týden.
 
 
Zpět

Fotogalerie: 14. kolo TJ Kohouti Mackovice - Břežany "B" (dohrávka)

/album/fotogalerie-14-kolo-tj-kohouti-mackovice-brezany-b-dohravka-/dsc01558-jpg/ /album/fotogalerie-14-kolo-tj-kohouti-mackovice-brezany-b-dohravka-/dsc01559-jpg/ /album/fotogalerie-14-kolo-tj-kohouti-mackovice-brezany-b-dohravka-/dsc01561-jpg/ /album/fotogalerie-14-kolo-tj-kohouti-mackovice-brezany-b-dohravka-/dsc01567-jpg/ /album/fotogalerie-14-kolo-tj-kohouti-mackovice-brezany-b-dohravka-/dsc01568-jpg/ /album/fotogalerie-14-kolo-tj-kohouti-mackovice-brezany-b-dohravka-/dsc01570-jpg/ /album/fotogalerie-14-kolo-tj-kohouti-mackovice-brezany-b-dohravka-/dsc01571-jpg/ /album/fotogalerie-14-kolo-tj-kohouti-mackovice-brezany-b-dohravka-/dsc01573-jpg/ /album/fotogalerie-14-kolo-tj-kohouti-mackovice-brezany-b-dohravka-/dsc01574-jpg/ /album/fotogalerie-14-kolo-tj-kohouti-mackovice-brezany-b-dohravka-/dsc01580-jpg/

Anketa

Jste spokojeni s výkonem Kohoutů v derby?

Celkový počet hlasů: 11