19. kolo Velký Karlov - TJ Kohouti Mackovice

11.05.2014 20:41

Muži

Velký Karlov 5:1 (2:1) TJ Kohouti Mackovice
(Rauš)
 
Sestava: Hrnčář (Hrnčár) - Musil, Andrýsek, Přikryl - Kacetl, Vávra, Ježek, Rauš - Kubíček, Kročil
 
V deštivém počasí jsme zavítali na hřiště Velkého Karlova pokusit se odčinit prohru s Jiřicemi. I přes skutečnost, že jsme si uvědomovali individuální sílu některých soupeřových hráčů nepodařilo se nám zachytit úvod zápasu. První vážnější střela ze značné vzdálenosti na promoklém terénu před Pepkem Hrnčářem skočila a propadla mu mezi rukami do sítě - 1:0. Naopak se mu podařilu zneškodnit střelu následující, při které si však nešťastným došlápnutím obnovil zranění kolene. Na hřiště místo něj nastoupil Petr Hrnčár, do brány se posunul Lukáš Musil a na post pravého obránce Marián Vávra. Domácí využívali rychlých hráčů a skluzného terénu a z jedné takové akce, kdy propadl Radek Přikryl se vřítil do pokutového území domácí útoční a zvýšil na 2:0. Ještě jednou domácí zahrozili po rohovém kopu, ale prudká hlavička mířila vedle. My zahrozili jen akcí Lukáš Kročila, jehož střela olízla tyč a po uvolnění Jirky Kubíčka a přesném centru do pokutového území nechytatelně zavěsil Tomáš Rauš - 2:1.
 
Do přestávky jsme vstoupil odhodlaní zabojovat o srovnání skóre, ale hned zkraje namazal Laďa Surovec domácímu útočníkovi, který "Elvisovi" v brance střelou pod břevno nedal šanci - 3:1. Nedařilo se nám dostávat moc do kombinací a nějakou povedenou akcí se dostat do zápasu. Navíc se po podklouznutí Lukáš Musila při výkopu dostal k míči soupeř a pohodlně navýšil skóre - 4:1. Zmar dokonali domácí po další chybách Ladi Surovce a Radka Přikryla, když oba podskočili výkop soupeře a již nezábranili soupeři k uzavření skóre - 5:1.
 
Bohužel nejen výkonem na hřišti jsme dali příznivcům domácích možnost zakřičet si "deset, deset" a tak nám nezbyde než zapracovat nejen na souhře, ale i vystupování na hřišti.
Zpět