Přípravný zápas: Lechovice - Mackovice

23.03.2014 13:17

Lechovice 2:4 TJ Kohouti Mackovice
(Kročil, Masařík, Hrnčár, vlastní)

Sestava: Sion - Přikryl, Kubíče, Chromý, Musil - Hrnčár, Sob, Ježek, Kacetl - Kročil, Rauš
Náhradníci: Masařík, Švéda

Před posledním přípravným zápasem proběhla na hřišti již dlouho slibovaná brigáda, jejímž cílem bylo trošičku zrevitalizovat stav uvnitř i v okolí kabin. Velkým pozitivem celé akce bylo, že přišlo spoustu lidí a celá akce probíhala za bujarého veselí ve svižném tempu. 


Na poslední zápas bylo poměrně dost omluvenek a tak bylo nezbytné zalovit v cizích vodách a vezli jsme si do Lechovic dva dorostence z Božic. Přes pracovní únavu podpořenou dodržováním pitného režimu jsme tentokrát vyrazili k soupeři bez ambice na vítězství. Jaké překvapení bylo, když se naše hra, samozřejmě na menší nedostatky, jevila velmi dobře. První poločas nabídl velmi vyrovnanou partii a urputnou bitvu především uprostřed hřiště. Výraznější šance však mělo naše mužstvo a profitovalo i v jeden neuznaný gól. Ke hře rukou se po vstřelení gólu přiznal v duchu fair play Lukáš Kročil. Na brankové čáře po závaru před naší bránou zaskočil za jinak skvěle chytajícího Martina Siona Radek Přikryl a nedal soupeři šanci skórovat do odkryté brány. A tak těsně před poločasem se podařilo po souhře Jirky Kubíčka s Tomášem Ježkem nahrát Lukáši Kročilovi na vzdálenější tyč a otevřít skóre - 0:1.

Po přestávce jsme dali soupeři šanci vrátit se zpět do zápasu penaltou, když po rychlé kličce soupeře fauloval ve vápně Jirka Kubíček - 1:1. Naštěstí to naše mužstvo nepoložilo a začali jsme více využívat útočných schopností po přestávce vystřídavšího Jary Masaříka. Po dvou zmařených šancí, kdy se mu nepodařilo vstřelit gól do prázdné brány se prosadil střelou podél brankáře - 1:2. Velmi záhy se do sólové úniku dostal Petr Hrnčár a po sérii svých typických kliček překonal lobem soupeřova gólmana potřetí - 1:3. Ještě jednou jsme soupeři umožnili pomyslet na remízu, když po "faulu" na hranici pokutového území snížil z přímého kopu - 2:3. Naštěstí naše chvíli i bezhlavé útočení namísto pečlivého bránění vyústilo ve vlastní gól soupeře, když napadáním Zdenka Chromého soupeřův obránce vsítil krásný anglický gól a uzavřel skóre zápasu - 2:4.

Po čtyřech přípravných zápasech, dvou prohrách, remíze a závěrečné výhře, doufejme, že se podaří zabodovat i v soutěžních zápasech a budeme si zase užívat radost ze hry. Přejme tedy všem Kohoutům pevné zdraví, hodně gólů, nějaký ten bod do tabulky a hlavně fanoušky, kteří se rádi přijdou na hřiště podívat.

-RP-

Zpět