Přípravný zápas: Skalice - Mackovice

02.03.2014 22:12

Skalice 6:1 (5:0) TJ Kohouti Mackovice
(Kročil)

Sestava: Musil – Přibyl, Kubíček, Přikryl – Chromý – Hrnčár, Vávra K., Vávra M., Ježek – Kročil, Rauš (Pechal, Masařík)

V dalším přípravném zápase jsme přijeli hledat základní sestavu na malé hřiště do Skalice. Ani pro tentokrát se nám nepodařila z některých objektivních omluv a výmluv postavit nejsilnější možná jedenáctka. Celé utkání ovlivnil velmi silný vítr, kterého zejména v prvním poločase beze zbytku využili domácí fotbalisté.

Velmi dobrý vstup do utkání se podařilo domácím zužitkovat dvěma rychlými góly, první z rohového kopu a druhý po dlouhém nákopu. Poryvy větru nám situaci komplikovaly zejména při odkopech od brány a rozehrávce. Naše obrana se tak dost často dostávala do tlaku. Ojedinělé šance Ježka, Kročila a v závěru poločasu Vávry, který netrefil prázdnou bránu, skončily nevyužity. Naopak soupeři se podařilo skórovat z téměř každé střely na bránu ještě třikrát.

Po poločasové vášnivé rozpravě jsme zkusili oživit hru dvojím střídáním a nutno podotknout, že první část druhého poločasu nám i s přispěním větru přinesla gólové šance a mírnou převahu. Ta vedla ke vstřelenému gólu, který po rozehrání přímého kopu Vávry dorážel za brankařova záda Kročil. S blížícím se koncem zápasu našemu mužstvu začaly docházet síly a koncetrace v zadních řadách a tak po několika utěšených protiútocích uzavřel soupeř na konečných 6:1.

Za týden, v neděli 9.3., vyrážíme ladit formu do Trstěnic. 

 

Zpět