Kokrhání s... předsedou klubu TJ Kohouti Mackovice

17.12.2013 19:45
Prvním, koho jsem si vzal na paškál je předseda klubu a kapitán mužstva Jiří Kubíček ml, který shrnul účinkování v podzimní části sezóny a nastínil výhled do budoucnosti. Tak tedy, užijte si první článek kohoutího kokrhání.
 
 
1. Pane předsedo, zkus nám stručně shrnout podzimní působení nově zrozeného týmu Kohoutů?
Věděli jsme, že náš návrat po 3 letech do mistrovských soutěží nebude jednoduchý. Podzimní část, co se týče bodů a předvedených výkonů, všichni víme, nebyla příliš dobrá. 2 body na našem kontě jsou skutečně velmi málo.
 
2. Našla se nějaká pozitiva, a hlavně jaká byla největší negativa?
Pozitivem pro mě samotného bylo znovu založení mužstva. Musím říci, že ze začátku přístup k tréninku i k zápasu (vítězství na domácím turnaji) byl od všech až výborný. Nevím co se stalo, ale s tím jak začala soutěž, postupně přístup ochabl, na tréninky chodilo pár lidí. Nejvíce mě osobně vadí skutečnost, proč je zapotřebí chodit v den zápasu před zápasem do hospody. Hrajeme nejnižší soutěž, nikdo po nikom vůbec nevyžaduje a nikdy vyžadovat nebude dodržování životosprávy, ale v den zápasu by se pít opravdu nemuselo.
 
3. Můžou se fanoušci těšit na nějaké změny v týmu? 
Hostování bylo zatím prodlouženo brankáři Martinovi Sionovi. Máme vytipované další hráče, ale o nich budeme teprve po novém roce jednat.
 
4. Setrvává trenér Fojtík i v jarní části sezóny? 
Byl bych rád kdyby pan Fojtík nadále u mužstva zůstal, ale jestli definitivě zůstane budeme vědět po únorové schůzi. Na schůzi budu chtít od každého hráče vyjádření a nápady na zlepšení naší situace.
 
5. Jaké jsou cíle mládežnických týmu pro jarní část sezóny? 
Mládež máme pro letošní sezonu spojenou s mužstvem Božic. U mladších žáků bude zapotřebí na jaře získat více bodů. U přípravky bychom byli rádi, kdyby poskočila o nějaký ten stupínek výše . Hlavním cílem je, nepřijít o hráče, naopak přivézt do obou mužstev nové zájemce o fotbal.
 
6. Co dalšího nabídnete fanouškům prostřednictvím nového webu?
Webové stránky zatím mnoho informací nenabízejí. Od roku 2014 se fanoušci mohou těšit na pravidelné rozhovory s hráči, informace o případném posílení mužstva a samozřejmě na reporty a fotografie z jednotlivých zápasů.
 
7. Plánujete s Kohouty v roce 2014 i nějaké mimofotbalové aktivity, na které byste chtěli přilákat fanoušky?
Hned 25.1.2014 je v plánu obecní zabíjačka. Dále budeme pořádat každoroční fotbalový turnaj (12.7.2014) a krojované hody (26.7-27.7.2014). Čekáme na opravu našeho sálu, zde bychom rádi také pár akcí uspořádali.
 
8. Co bys popřál fanouškům před Vánocemi a do nového roku?
Přeji všem spoluobčanům i fanouškům mnoho zdraví, štěstí, pohody a lásky. Mužů za sebe, i doufám za celé mužstvo slíbit, že výkony a výsledky na jaře budou lepší.
 
Děkuji za rozhovor.
                                                                                                           -RP-
 
 
 
 
Zpět